Domov Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Avtor: RTS.si

Splošno

Namen teh splošnih pogojev uporabe je določiti pogoje uporabe spletišča www.rts.si.

Izjavljamo, da spoštujemo vašo zasebnost in da bomo vaše podatke skrbno varovali, brez vaše privolitve pa jih ne bomo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabili v druge namene.

Ker na tej spletni strani obstajajo določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z našo, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob registraciji ali prijavi.

Varovanje osebnih podatkov in piškotki

Kot upravljavci osebnih podatkov se zavezujemo varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki so naložene na vaš računalnik. Tako vas lahko spletna stran prepozna, ko se vrnete na našo spletno stran, piškotki pa se uporabljajo tudi za zagotavljanje čim boljše uporabniške izkušnje. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici brskalnika.

Upravljavec lahko osebne podatke, ki jih je uporabnik posredoval v postopku registracije, povezuje s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Upravljavec lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki, ločeno ali v kombinaciji s posredovanimi osebnimi podatki uporabnika, uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov.

Avtorske pravice

Vsebine, objavljene na tem spletišču, so naša last in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, morajo pa se ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati ali kako drugače razširjati. Vsebine so zgolj informativne narave.