Montažne hiše po vaših željah

Montažna hiša

To, da izberemo dom, v katerem bomo živeli, je zagotovo eden izmed ključnih korakov v našem življenju. Seveda si vsi želimo, da bi bil ta dom kar se da prilagojen našim željam in potrebam. Pa je danes to sploh še mogoče? Seveda je.

Točno takšen dom lahko dobite z izbiro montažne hiše Rihter d.o.o., saj vam omenjeno podjetje, skupaj z uveljavljenimi slovenskimi arhitekti, omogoča izpolnjevanje vseh individualnih želja ter vam izdela hišo vaših sanj. Montažna hiša bo tako prilagojena izbrani lokaciji, oblikovana sodobno, izdelana po najsodobnejših varčnih kriterijih ter nenazadnje zasnovana iz naravnih ter okolju prijaznih materialov.

V podjetju Rihter d.o.o. vam ponujajo pestro in zelo raznoliko ponudbo montažnih hiš. Izbirate lahko med tipskimi hišami ter jih do neke mere prilagajate svojim potrebam in željam. Lahko pa se odločite tudi za popolnoma individualno montažno hišo, ki bo narejena povsem po vašem okusu. Takšne montažne hiše so lahko eno- ali večstanovanjske, lahko so tudi poslovne stavbe, športne dvorane, šole, luksuzne vile in še bi lahko naštevali.

Vsaka montažna hiša Rihter d.o.o. je unikat

Kako tudi ne, saj predstavlja bivalno okolje, ki je ustvarjeno po vaši meri. Glavno vodilo podjetja je prav prilagodljivost, saj želijo, da je montažna hiša zgrajena v sodelovanju z vami. Prilagodljivost se pokaže tako pri izdelavi načrtov in izrisov kot tudi pri izbiri materialov in nenazadnje skozi celoten proces izgradnje montažne hiše. Zato se bodo prijazni svetovalci z vami najprej temeljito pogovorili ter vam na osnovi vašega načina življenja prilagodili sistem hiše, ki vam bo najbolj pisan na kožo.

Pri gradnji vaše individualne montažne hiše v podjetju upoštevajo tudi namestitev dodatnih sob, širitev ali zmanjšanje obsega obstoječih prostorov, premikanje sten, povečanje velikosti oken, spreminjanje strešnih kotov, prilagoditev za ljudi s posebnimi potrebami in tako naprej. Prav vse bo podrejeno vašemu videnju in željam. Nič ne bo prepuščeno naključju!