RTS oddaje

KUHINJICA

O oddaji

Kuhinjica je koncipirana v skladu s priporočili Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in prizadevanji v preventivi pred različnimi boleznimi z zdravo prehrano. Serija, v kateri predstavljamo zdravo in kljub temu bogato kuhinjo, ima hkrati tudi izobraževalni značaj. Vsi recepti iz tv serije Kuhinjica zadnjih dveh tednov pred, in prvih dveh tednov po izidu revije, so predstavljeni v mesečni izdaji revije z istim imenom. Recepti v glavnem zajemajo internacionalno kuhinjo, ki je v posameznih segmentih prilagojena okusom in navadam v prehrani gledalcev. S tem se hrana po teh receptih zelo lahko pripravlja doma, pri vsakodnevnem sestavljanju jedilnika za družino.
Poleg tega posreduje serija gledalcem nutricionistične in zdravstvene značilnosti posameznih jedi in kompletnih obrokov, s komentarji zdravnikov nutricionistov, ki tudi sodelujejo pri pripravi receptov. Vsi obroki so opremljeni tudi s cenami, tako da tudi s tem poskušamo argumentirati, da zdrava hrana ni nujno tudi draga hrana.
Skrb za zdravje je osnovna skrb vsakega posameznika, zato si je vredno vzeti čas. Sledite trendom, ki vam jih ponujamo pri pipravi zdrave hrane in prepričali se boste, da vam le-to ne vzame veliko časa. Če pa vključite še svoje otroke, vam bodo za to zelo hvaležni, ko si bodo sami v odraslih letih znali pripraviti zdrave obroke. S boste vnesli tudi nova doživetja v vašo družino in nehote ustvarjali tudi bolj toplo in domače okolje. Zdrava prehrana ustvarja zdrave ljudi, s tem pa tudi zdravo okolje.
Kuhinjica z dobrim namenom vas bo pri tem nenehno spodbujala!

Priporočite stran prijatelju
Kontaktirajte uredništvo oddaje
 
Trenutno na sporedu

RTS Portal

 
14:30 - 15:30
Naslednje na sporedu:
TV prodajno okno
danes jutri četrtek petek
-4/6 -4/4 -4/7 -4/7
RTS oddaje
 

KRONIKA

TOR
18:15
NOVICE TELEVIZIJA ODDAJE SPORED VIDEO MARKETING PRODUKCIJA
© Vse pravice pridržane | Izdelava spletnih strani